English version of this page

Forsiden

Hvorfor er vi i Norge så likestilte?

Harald Eia er ute med nytt program i serien «Sånn er Norge» på NRK – denne gangen om likestilling. På knappe 15 minutter forklarer han hvorfor vi i Norge er så likestilte sammenliknet med andre land. Selv om likestillingen har kommet langt i Norge, gjenstår fortsatt viktige utfordringer. 

Nyheter

  • mann-kvinne-business-jobb-barn-660 Hvorfor er vi i Norge så likestilte? 25. sep. 2020 15:01

    Harald Eia er ute med nytt program i serien «Sånn er Norge» på NRK – denne gangen om likestilling. På knappe 15 minutter forklarer han hvorfor vi i Norge er så likestilte sammenliknet med andre land. Men selv om likestillingen har kommet langt i Norge, gjenstår fortsatt viktige utfordringer.

  • topplederbarometer-film-660 3 kjappe videoer: Hvor likestilt er toppen av det norske næringslivet? 14. aug. 2020 07:16

    CORE Topplederbarometer kartlegger kjønnsfordelingen i styrer og topp­ledergrupper i de 200 største selskapene i norsk nærings­liv. Her er tre korte videoer med noen av hovedfunnene.

  • core-topplederbarometer-2020-660 Likestillingen går langsomt på toppen av næringslivet 12. aug. 2020 07:12

    Kvinneandelen på toppen av næringslivet øker sakte, og krav om kjønnsbalanse i styrene ser i liten grad ut til å påvirke antallet kvinner i selskapenes ledergrupper. Det viser tall fra Core Topplederbarometer 2020.

Arrangementer

Ingen kommende arrangementer

CORE Topplederbarometer

CORE Topplederbarometer kartlegger kjønnsbalansen i de 200 største selskapene i norsk næringsliv.

Motta nyheter og invitasjoner til arrangementer

CORE i sosiale medier