Bufdir inviterer: #Metoo – hva nå?

- Hvordan kan arbeidslivet forebygge og håndtere seksuell trakassering? Bufdir inviterer til nasjonal konferanse om seksuell trakassering i arbeidslivet på Scandic St. Olavs Plass i Oslo.

#Metoo har satt seksuell trakassering i arbeidslivet på dagsorden på måter som ingen ante omfanget av da det startet. I kjølvannet av #metoo har flere enkeltpersoner og bransjer synliggjort og satt ord hva seksuell trakassering handler om og hvilke konsekvenser det har. Seksuell trakassering er en likestillingsutfordring som har konsekvenser for enkeltpersoner, arbeidsplasser og for samfunnet. Før #Metoo var det få som var opptatt av seksuell trakassering.

Nå snakker «alle» om det. Men hvordan kan arbeidslivet følge dette opp? Gjennom konferansen ønsker vi å spre kunnskap, erfaringer og gode eksempler fra ulike deler av arbeidslivet om hvordan man kan forebygge og håndtere seksuell trakassering på arbeidsplassen. Hvordan kan arbeidsgivere, myndigheter, tillitsvalgte og andre sørge for at #metoo faktisk fører til endring?

  • Her kan du blant annet høre Mari Teigen fra CORE/ISF i panelsamtale.

Meld deg på – og les mer her.

Publisert 8. jan. 2018 14:32 - Sist endret 2. feb. 2018 09:38