Velkommen til bloggen min

Hei - og velkommen til bloggen min. Her skal jeg skrive litt om saker som opptar meg - som forskning - politikk - og forskningspolitikk.

Jeg er direktør for Institutt for samfunnsforskning (ISF). Dette er et institutt med stolte tradisjoner som arnested for norsk samfunnsforskning og som viktig kunnskapsleverandør i det norske samfunnet. Instituttet er i år 68 år og tradisjonene lever videre. Vi ønsker å være en møteplass mellom grunnforskning og anvendt forskning. Vår forskning skal være solid og av høy kvalitet - om resultatene publiseres i et internasjonalt fagtidsskrift eller i en rapport til et departement. Vi formidler resultater aktivt, og våre forskere bidrar med kunnskap inn i samfunnsdebatt og politikk.

Ved ISF jobber vi med andre ord for at forskninga skal ha betydning ut over seg selv. Dette er jeg glad for å være en del av - og i denne bloggen vil jeg  reflektere litt over tema som forskning og forskningas rolle i samfunnet og i politikken - over forskningspolitikk - og innimellom kan det også komme noen faglige refleksjoner. Før jeg begynte som direktør var jeg i ca 20 år selv forsker og etter hvert professor ved Universitetet i Oslo - så noen betraktninger over medieutvikling eller teknologiutvikling kan det også bli.

Jeg håper bloggen kan bidra til både refleksjon og diskusjon. Kom gjerne med tilbakemeldinger og kommentarer.

Hilsen Tanja

Av Tanja Storsul
Publisert 11. mars 2018 15:55 - Sist endret 31. jan. 2019 08:57
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

Om bloggen

En blogg om forskning og politikk, og særlig forskningspolitikk av direktør for Insitutt for samfunnsforskning Tanja Storsul.