Gratis nettbasert kurs med ledende eksperter som forelesere

ISF-forsker Jan-Paul Brekke deltar som foreleser i nytt, interaktivt nettkurs om juridiske og etiske dilemmaer innen massemigrasjon og menneskerettigheter. Dette høyaktuelle kurset er åpent for alle og starter mandag 18. september.

Skjermdump fra lanseringsvideoen til MOOCen: Mass Migration and Human Rights – Legal and ethical dilemmas

Kurset er på engelsk og heter «Mass Migration and Human Rights – Legal and ethical dilemmas». Dette høyaktuelle temaet kan bli tilgjengelig for et stort publikum i form av en MOOC – massive open online course. Denne formen innebærer ubegrenset deltakelse gjennom åpen tilgang på nett, og til nå har mer enn 500 personer meldt seg på.

Ledende eksperter fra hele verden og med ulike fagbakgrunner bidrar med korte forelesninger. Det er i alt 40 tekst- og videomoduler, og alt foregår på engelsk. Én av disse ekspertene er Jan-Paul Brekke ved Institutt for samfunnsforskning.

Kurset er for alle, på masternivå, gratis, web-basert, interaktivt, og kan gjennomføres i sin helhet via PC. Til sammen tar det maks to timer per uke, i fire uker.

For å delta på kurset må man registrere seg. Da vil man ha tilgang når kurset åpner mandag 18. september kl. 10:00.

Bak kurset står Norsk senter for menneskerettigheter, sammen med Association of Human Rights Institutes, som teller medlemmer fra over 50 land, Universitetet i Oslo og Det juridiske fakultet.

For mer informasjon om kurset, se kursets hjemmeside.

Les mer

Emneord: Migrasjon Av Sara Talleraas
Publisert 15. sep. 2017 08:30 - Sist endret 15. sep. 2017 09:44